За СМДЛ ВИТАЛАБ

Клинична лаборатория ВИТАЛАБ извършва клинично-лабораторни изследвания, изследвания на кръв и урина, всички видове хормонални изследвания и туморни маркери. Услугите на лабораторията можете да ползвате в градовете Благоевград и Петрич.

Качество и бързина

Медико-диагностична лаборатория Виталаб предоставя на своите пациенти голям избор от изследвания. За целта използваме висококачествена техника, която гарантира 100% верен резултат.

Провежданите от нас изследвания на урина и кръв са извънредни и профилактични. Те са бързи, лесни за пациента, на ниски цени и ни дават сигурни резултати.

За Вас можем да направим хормонални изследвания /FT4, FT3, TSH, ATPO, Anti-Tg/, полови хормони /LH, FSH, prolactin, естрадиoл, прогестерон, тестостерон, DHEA-S, кортизол, паратхормон/, туморни маркери /CA15-3, CA72-4, CA19-9, CEA, AFP, BHCG, PSA, CA-125/ и лекарствено мониториране /дигоксин, хемоглобин А2, гликиран хемоглобин, маркер за костно образуване – B-Cross Laps/.

Туморните маркери, които предлагаме, се правят с цел диагностицирането на неопластични заболявания. Такива са рак на черен дроб, яйчник, тестис, простата и други.

Удобство за пациентите

Резултатите от изследванията, извършвани от Виталаб в Благоевград и Петрич, можете да провеите лесно и бързо. За удобството на пациентите ни предоставяме получаването на резултатите в нашият сайт.